سیدکاظم زعفرانچی در بازدید از دانشگاه هنر و نشست مشترک با رئیس و معاونان دانشگاه هنر با اشاره به توانمندی بالای دانشگاه هنر در حوزههای فرهنگی و هنری و تولید آثار اسلامی، اظهار داشت: مدیریت شهری و دانشگاه هنر میتوانند همکاریهای مشترک در چندین حوزه هنری و تاریخی داشته باشند تا آثار هنری این دانشگاه در سطح شهر نمود داشته باشند.
وی با پیشنهاد اینکه دانشگاه هنر در ساخت و طراحی مبلمان و اِلمانهای شهری ورود کند، ابراز داشت: ایجاد و ترویج “برندینگ” شهری تبریز هم میتواند یکی دیگر از حوزههای همکاری مشترک طرفین باشد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر تبریز با اشاره به احیای موفق بلوکهای تاریخی شهر تبریز مانند بلوک “چرم خسروی” و بلوک “مقصودیه” توسط دانشگاه هنر، گفت: این توانمندی در دانشگاه هنر تبریز وجود دارد که بلوکهای تاریخی جدیدی را در تبریز احیا کند تا تاریخ و فرهنگ تبریز برای نسلهای بعدی ماندگار شود.
وی، خواستار معرفی مکتبهای هنر تبریز شد و یادآور شد: تبریز در هنرهای مختلف از جمله نگارگری و خوشنویسی و… صاحب مکتب هنری است و باید این مکاتب هنری خود را در مبلمان و اِلمانها خود را نشان دهد.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره با اینکه دانشگاه هنر باید در حوزه ساماندهی گلزارهای شهدای تبریز به صورت تخصصی وارد میدان شود، تصریح کرد: در مورد قبور شهدا و ساماندهی و محوطه سازی، در این حوزه که قبلا طرحهای غیرقابل قبولی مطرح شده بود، دانشگاه هنر اسلامی تبریز میتواند حضور موثرتری داشته باشد.
خبرگزاری فارس