کتاب تاکسی سواری ، اولین کتاب سروش صحت، شامل ۱۲۴ داستانک یا میکروفیکشن است. میکروفیکشن به داستان کوتاهکوتاه معروف است. در این سبک، نویسنده بخشهای غیرضروری زبان را حذف می کند. خالق اثر از متن حذف میشود و یا از متن فاصله میگیرد. به خاطر لحظات ناب و ضربههای ناگهانیای که این سبک نگارش در دل خود دارد گاهی تحتعنوان «داستان ناگهان» نیز ترجمه میشود.
درکتاب تاکسی سواری سروش صحت، بدون این که در دام اطناب و کلیشه بیفتد، خواننده را مستقیم با نقطهی اوج روایتش روبهرو میکند و او را به درنگ وا میدارد. در این کتاب ما به همراه راوی در یک تاکسی نشستهایم و هر روز مسیری کموبیش ثابت را طی میکنیم. طی این مسیر اما هر بار مسافران جدید، رانندگان جدید و اتفاقات جدیدی منتظرمان هستند و راوی نکتهپرداز و طناز کتاب ما را از وقایع آن روز آگاه میکند.
از دعوای زن و شوهری راننده تاکسی گرفته تا زلزلهای که آن روز آمده، از موضوع مرگ مارادونا تا مهاجرت اجباری جوانان، از خبر قتل یا خودکشی صفحه حوادث روزنامه، غمهای کوچک و بزرگ و حتی عشقهای نوجوانی و جوانی.
داستانکهای این مجموعه نیز به واسطهی همین خصوصیت گاهی همان حسی را به خواننده منتقل میکنند که موقع خواندن قطعهای هایکو به او دست می دهد. پیدایش کتابهای میکروفیکشن متناسب با کشیده شدن جوامع به سمت مدرنیته و ماشینیشدن و محدودیت وقت افراد گسترش پیدا کردهاست. شاید بتوان گفت ضرورت چنین داستانهایی با توجه به میزان کم مطالعه افراد جامعه، چندان دور از ذهن نیست.
طی روال جلسات ماهیانه آموزشی گروه صنعتی پامین که یک کتاب برای همکاران معرفی میگردد، قسمتهایی از کتاب تاکسی سواری اثر سروش صحت برای همکاران بازخوانی گردید.
یک داستانک از این کتاب توسط همکار گروه صنعتی پامین، خانم شلاله پزشکی خوانده شده است که برای معرفی کتاب تقدیم میگردد.
ساخت ویدئو و صداگذاری توسط دکتر مهدی شمشیری انجام گرفته است.