صاحب‌دیوان، پایـگاه خبــری و تحلیلی تاریخ و فـرهنگ ایران

پارس وی دی اس
پنجشنبه, 9 فروردین, 1403

حلوا گردویی تبریز

حلوا گردویی از جمله قدیمی ترین سوغات تبریز است. حلوا گردویی ترکیبی از گردوی اعلاء آذرشهر و دوشاب مراغه است که با ترکیب هم طعم لذیذ را به وجود می آورد.حلوا گردویی همراه با نان یک صبحانه مفصل و عالی را به وجود می آورد که می تواند بخشی از انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را تامین نماید.با حلوا گردویی طعمی از گذشته را با خود به ارمغان ببرید.

در تهیه حلوای گردو از شیره انگور یا همان دوشاب، شکر، گلوکز و مغز گردو استفاده می‌شود. حلوا گردویی ممتاز از 60% گردوی سفید با عصاره شیره های کشمش و انگور و افزودنی های مجاز خوراکی از جمله وانیل و زنجبیل در تولید این محصول استفاده می شود. همانطور که گردو منبعی عالی از انرژِی است که مواد مغذی، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ویتامین‌های پرفایده بسیاری در خود دارد می تواند یک مکمل غذایی مفید برای هر فرد باشد. در فرآیند تولید حلوا هیچ گونه فرآیند شیمیایی صورت نمی گیرد و ترکیبات فقط تغییر شکل فیزیکی می دهند.

عکس: مهدی تهرانچی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت