مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی در آیین دیدار با شعرا و نویسندگان، حفظ حرمت پیشکسوتان فرهنگ و ادب را زمینهساز رشد و بالندگی شعرا و نویسندگان جوان برشمرد.
سیدقاسم ناظمی، در این دیدار اظهار داشت: پیوند بین نسل جوان با پیشکسوتان حوزه فرهنگ و ادب برای انتقال تجربیات نسل گذشته به نسل جدید امری ضروری است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی افزود: شعرا و نویسندگان پیشکسوت سرمایههای اجتماعی جامعه هستند و برای تعالی هنر باید شکاف بین نسلی از میان برداشته شده و ارتباط جوانان با بزرگان حوزه فرهنگ و ادب گسترش و تعمیق یابد.
به گزارش صاحب دیوان به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، ناظمی، شعر را هنری فردی عنوان کرد که انجمنهای فرهنگی و ادبی در تقویت آن و ارتقای این سرمایه فرهنگی نقش دارند و از این رو باید با برنامهای مدون و چشماندازی روشن مسیر را برای حرکت جوانان فراهم سازند.
وی، در ادامه با اشاره به نقش تبریز در جریان ادبی کشور در طی دورههای مختلف، اظهار داشت: آذربایجان و تبریز در طول تاریخ نقشی تاثیرگذار در جریان ادبی کشور داشته و بزرگان بسیاری از دامان این خاک ادب پرور برخاستهاند، در دوران معاصر نیز استاد شهریار نمونه بارز این جریان و نقش تاثیرگذار است و این امر نشان دهنده پیشرو بودن شعر آذربایجان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با اشاره اینکه در برهه کنونی فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای بهرهمندی یکسان اهالی فرهنگ و هنر و ادب است، گفت: فضای مجازی می تواند ابزار مناسبی برای توسعه تعاملات بین اهالی فرهنگ و ادب باشد و هر هنرمند و ادیب و صاحب ذوقی باید خود، زمینه را برای ارتقای توان علمی و ادبی خود فراهم نماید.
وی، حفظ حرمت بزرگان و پیشکسوتان در تمام عرصههای فرهنگ و هنر را امری ضروری دانست و تاکید کرد: در عین اینکه باید جایگاه بزرگان و پیشکسوتان گرامی داشته شود، باید جوانان و نخبگان فکری و فرهنگی که از عوامل اصلی توسعه فرهنگی هستند را نیز وارد میدان تلاش و فعالیت نماییم و به نوعی گردش نخبگان در عرصه فرهنگ و هنر اتفاق بیفتد.
ناظمی، همچنین از آغاز به کار انجمن داستان نویسی در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: امسال سعی خواهیم کرد با برنامهریزی مدون و تشکیل ستاد برگزاری روز ملی شعر و ادب،ا ین رویداد را به یک رویداد با گسترهِء ملی تبدیل نماییم.
در این نشست همچنین شعرا و ادبای حاضر به قرائت شعر پرداخته و مسائل و مشکلات حوزهی شعر و ادب را تبیین کردند.