به گزارش صاحب دیوان، این آیین دوشنبه 29 آبان 1402 در گالری موسیقی رهاوی در تبریز برگزار میشود.
حضور علاقمندان در این مراسم آزاد و رایگان است.
محمد اخوان در سال 1335 در شهر تبریز به دنیا آمد. از همان کودکی علاقه ی شدیدی به موسیقی پیدا کرد.
شش ساله بود که طبع طبیعی سرشار از استعدادش وی را به عالم موسیقی کشانید.تنبک را انتخاب کرد و بدون داشتن مربی و تنها با استفاده از جزوات و نوارهای موجود آن زمان آموزش مقدماتی آنرا شروع کرد و با تلاشی بی وقفه و پشتکار فوق العاده , اصول اساسی آن را نیز فرا گرفت.
هنوز هجده سال بیشتر نداشت که از طرف شادروان استاد محمود کریمی و دکتر داریوش صفوت , به عضویت ارکستر رادیو و تلوزیون مرکز تبریز انتخاب شد.به موازات فعالیت در ارکستر مزبور مربیگری آموزش تنبک درمرکز حفظ و اشاعه ی موسیقی تبریز,دانشسرای هنروکارگاه موسیقی را به عهده گرفت.
در راستای این فعالیتها، تجارب ارزشمند خویش را نیز در قالب چند کتاب گنجانید که از آنها می توان به کتاب “دستور مقدماتی تنبک و سیزده قطعه ” و “تنبک و کودک” و “خودآموز تنبک” و “مقدمه تنبک نوازی نوین” و “تنبک نوازی نوین1″ و همچنین دستور تنبک برای دوره های ابتدایی, متو سطه و عالی و همچنین در زمینه ی دف کتاب «دف نوازی» را میتوان نام برد.
محمد اخوان نوازندگی تنبک را با شیوه ای پیشرفته در کارهای ” سخن تازه ” شهرام ناظری (کار مهدی آذرسینا) ” دو نوازی سنتور و تنبک ” (کار مسعود شناسا) و همچنین” فریاد ما ” (کار مهدی آذر سینا ) ارائه کرده است.